Output Error

Welcome Forums Auction Request – Support Output Error

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #4366
    Jay Todd
    Participant

    This link always gives me strange output. Can you check it?

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    This one too.

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    • This topic was modified 2 years, 1 month ago by Jay Todd. Reason: Added link
    • This topic was modified 2 years, 1 month ago by Rhys Wynne.
    #4368
    Rhys Wynne
    Keymaster

    Yeah I’ll check them. Hang on.

    #4369
    Rhys Wynne
    Keymaster

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    Those two feed links should be fixed. Problem caused by a feed with a single search result. Could you try them out again?

    Oh, and by the way,it isn’t necessary to put in a maximum price. They are optional. We’re going to try and work out a way to make people aware they’re optional.

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by Rhys Wynne.
    #4370
    Jay Todd
    Participant

    Yes, works fine now.

    #4371
    Jay Todd
    Participant

    Also, can you delete my campaign Id from the posts above. I was going to do it after you checked the links but of course now the edit link is gone. Thanks.

    #4374
    Rhys Wynne
    Keymaster

    I’ve removed all data from the above posts.

    #4375
    Jay Todd
    Participant

    Thanks Rhys. Any way to post screenshots here?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.